تبلیغات
مطالب اینترنتی - طرز پخت کوفته ترخون و مرزه + طرز تهیه سس کوفته

طرز پخت کوفته ترخون و مرزه + طرز تهیه سس کوفته

نویسنده : نویسنده سه شنبه 21 شهریور 1396 02:04 ب.ظ  •   

طرز پخت کوفته ترخون و مرزه + طرز تهیه سس کوفته

طرز پخت کوفته ترخون و مرزه + طرز تهیه سس کوفته

 

مواد لازم برای تهیه کوفته ترخون و مرزه:

 

 

گوشت چرخ كرده بدون چربی 500 گرم
برنج 150 گرم (1 پیمانه)
لپه 150 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
سبزی معطر و خردكرده (نعنا، جعفری، پیازچه، تره و شوید) 350 گرم
ترخون و مرزه 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری
آلو بخارای خیس كرده 200 گرم

مواد لازم برای تهیه سس كوفته :

 

روغن 3 قاشق سوپخوری
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
آب به میزان لازم

طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه :

گوشت را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه، كاملاً ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند. برنج را از قبل بخیسانید و لپه را بپزید. حالا لپه، برنج، پیازداغ، سبزی، ترخون و مرزه، تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و دوباره كاملاً ورز دهید.

اینک از مواد كوفته، هر بار به اندازه یک پرتقال بردارید و در میان آن، چند آلو و قدری پیاز داغ قرار دهید. سپس كوفته را جمع نمائید و در سس در حال جوش قرار دهید. پس از اتمام كار، شعله را ملایم كنید و درِ قابلمه را نیمه باز بگذارید و به مدت تقریبی یک ساعت بپزید.

روش تهیه سس كوفته :

در قابلمه مناسبی، پیازداغ را همراه با رب گوجه فرنگی در روغن تفت دهید و آب را بیفزائید. قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید و پس از آن كه آب كاملاً جوشید، سس آماده است.

یادآوری: یادتان باشد كه آب، باید روی تمام كوفته ها را بپوشاند.

شور و شیرین

 

The post طرز پخت کوفته ترخون و مرزه + طرز تهیه سس کوفته appeared first on جذاب.


لینک منبع و پست :طرز پخت کوفته ترخون و مرزه + طرز تهیه سس کوفته
http://www.jazzaab.net/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d9%be%d8%ae%d8%aa-%da%a9%d9%88%d9%81%d8%aa%d9%87-%d8%aa%d8%b1%d8%ae%d9%88%d9%86-%d9%85%d8%b1%d8%b2%d9%87-%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b3%d8%b3-%da%a9.html

آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر